Om meg

Hei , jeg er Lene !

Jeg er 33 år, samboer med verdens beste mann Espen. Jeg er mamma til Ferdinand (2010) https://sommerfuglskatt.wordpress.com/ferdinand som nå bor i himmelen, Sebastian (2011) og lillesøster Fernanda (2013)

Jeg er positiv, gleder meg over livet selv om det har vært mange tunge dager etter at vi mistet Ferdinand bare 4 uker etter fødsel i mai 2010.

Jeg begynte å blogge som endel av min egen terapi etter at vi mistet vår skjønne gutt Ferdinand i mai 2010. Til nå har bloggen vært helt privat, men jeg vet nå at dette er et tema som berører flere enn det man tror. Derfor har jeg lyst til å dele mine tanker og erfaringer rundt det å miste et barn med andre enn meg selv.

Håper bloggen min kan gi deg som leser noe og om du vet om noen som er eller har vært i samme situasjon så ikke nøl med å gi dem adressen.

Om du som leser ønsker å bruke noe av det som står skrevet på bloggen min vennligst spør meg først.

Jeg kan også kontaktes på sommerfuglskatt@gmail.com

God lesning!

11 Responses to Om meg

 1. Andrea Winther Håland sier:

  Hei søte Lene…. jeg har akkurat hatt besøk av Lene J og hun fortalte meg alt om hva som har skjedd i ditt og dine kjære sitt liv.. og om bloggen din. jeg finner nesten ikke ord for hva jeg så gjerne vil skrive… Ferdinand er en nydelig liten gutt!!!, jeg har ikke sett alle bildene i bloggen din enda, for jeg har ikke klart å lese så mye om gangen… jeg blir virkelig rørt og du er så ærlig og god til å uttrykke tanker og følelser… jeg beundrer deg Lene. Livet er så uforutsigbart…
  jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din, den er virkelig sterk.
  Vi snakkes Lene. Nyt rosene:)
  Mange varme tanker fra Andrea

 2. Hei Andrea

  Så koselig tilbakemelding på bloggen. Er jo mange mange år siden jeg sist så deg, men husker det gode smilet ditt 🙂 !

  Ja det har vært litt av en tid vi er og har vært igjennom. Ord bli fattige, men setter så pris på at du tar deg tid til både å lese og skrive en kommentar til meg. Livet er som du sier uforutsigbart, man har ingen garantier.
  Håper at bloggen min kan være til hjelp for både dem som har mistet barn og personer rundt dem.

  God klem til dere i Danmark

 3. charloth sier:

  Det lyser en stjerne på himmelen ett sted,
  hvor alle stjerner finner fred.
  Se på de når du er trist og lei
  Og husk, jeg er ubeskrivelig glad i deg.

  Charloth

 4. Jenny Gustafsson sier:

  Kjære Lenemor 🙂

  Har tenkt mye på dere de siste mnd, så kom jeg over denne bloggen.
  Som så mange andre som leser bloggen renner tårene mine, kan ikke tenke meg til hvordan det kan være å miste sitt barn, det kjæreste man har!
  Håper du fortsetter lenge med bloggen for den er bare nydelig. (glad du tok valget om at andre kunne lese den) 😉
  God klem fra Jenny

 5. Jenny Gustafsson sier:

  Gratulerer med forlovelse forresten 🙂

 6. Hei!
  Nå har jeg brukt morgenstunden på min fridag til å lese mye i din vakre blogg.
  Vi møttes i går for første gang på årsmøtet. Jeg satt rett ovenfor deg ved siden av min mann Ole Petter. Det er en vakker blogg du har med så mange vakre ord og følelser du deler. Takk!
  Hilsen Elisabeth

  • Hei Elisabeth

   Så fint at du har vært innom bloggen min. Jeg har vært innom din nå flere ganger, kjempe fin! Du er jo så flink til å skrive regelmessig. Det er mitt motto også men innimellom går det dårlig,sånn som i de siste ukene… Ser du har hatt en deilig helg med god mat og venner, håper uken blir like god. Klem fra Lene

 7. Nilla sier:

  Hei Lene.
  Har sittet og lest gjennom bloggen din i dag. Kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver. Er selv mamman til to englegutter. Enkelte ganger føles det som om det er mine tanker du har satt ord på.

  Det er ikke alltid like lett å huske at det er flere som har gått gjennom det samme som oss, og da er det veldig godt – om enn veldig vemodig – å få lese og vite at det fins fler.

  Har selv skrevet av meg en del – men ikke som blogg – og syns det var/er ypperlig terapi.

  Klem fra “Nilla”.

 8. Linda sier:

  Hei:) Har aldri opplevd det du har vært gjennom, men bei så rørt over måten du skriv om følelsan dine på. Vi har sjøl ei datter på snart 15 år, tenker på kor fort alt i livet kan snu sæ. En liten hilsen t dæ i fra Nordland:))))

 9. Siv Anita Ovesen sier:

  Hei Lene og Espen.
  Ved en tilfeldighet tok jeg opp et Norsk ukeblad fra april mens jeg ventet på et møte. der så jeg artikkelen om Ferdinand. Jeg begynte å lese og etterhvert gikk det kaldt gjennom meg da jeg så datoen dere var på Ullevål sykehus, og jeg innså at min datter var den bittelille premature jenta i kuvøsen på siden av Ferdinand. Minnene strømmet på og jeg husker han godt nå, husker at jeg ble dratt ut av min egen boble av angst for min datter som måtte komme ut så alt for tidlig. Jeg husker at vi gikk ut fra avdelingen for å gi dere fred og plass til å holde dåp, og jeg husker hvor lei meg jeg var på deres vegne over å ikke vite hva som var galt, eller hva man kunne gjøre. vi visste ihvertfall hva som var galt med vårt barn, selv om vi på det tidspunktet heller ikke visste om vi noen gang fikk ta vårt barn med hjem. Nå har jeg nettopp lagt en nydelig 5 årig jente, litt liten for alderen men frisk og glad. Og jeg kjenner tårene. Jeg har ofte lurt på hvordan det gikk med dere, og alle de andre barn og foreldre som man i en kort periode av livet møtte når man hadde det som vanskeligst. Det er godt å se at dere har fått to nydelige barn til, og ønsker dere alt godt videre. Vit at Ferdinand har gjort inntrykk på flere utenfor deres familie og vennskapskrets.
  Siv

  • Hei Siv

   Tusen takk for en veldig fin Mail fra deg, det var så koselig at du tok deg tid til å sende oss en Mail!!!
   Espen og jeg har også ofte tenkt på hvordan der gikk med de andre barna på nyfødt intensiv. Hjerte gleder seg så over at akt er bra med dere og deres lille jente. Jeg husker henne-bitteliten i den store kuvøsen.
   Det er et lite mirakel hver gang med disse vakre små skapningene😃.
   Vi har det fint nå og fått som du har lest to nydelige barn til. Vi gleder oss over hver dag sammen med dem-de er våre hjerteplaster og sorgen over Ferdinand mindre vond og altoppslukende.

   Livet for et nytt perspektiv etter hendelser som vi begge har opplevd, hverdagen innhenter enn jo fortere enn man skulle tro. Men vi føler vi verdsetter ting rundt oss mer.

   Ønsker deg og dine en fortsatt fin dag og en god sommer☀️.

   Hilsen fra Lene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s