Stor giverglede!!

Bilde

Her kommer en liten (forsinket) rapport fra Ferdinands minneturnering som også i år ble en stor suksess. Givergleden hos alle som deltar er stor og det gleder enormt!! I tillegg til pengegaver fra alle deltakere og andre som er innom bloggen til Lene ble det gitt et stort bidrag på 10.000,- fra AF gruppen og min gode venn (og forlover) Eirik Wraal. Det var en mildt sagt gledelig overraskelse og førte til at vi kom langt over det jeg hadde forventet at vi skulle klare å samle inn. Tusen takk AF gruppen og alle dere andre!!

Ferdinands minneturnering

Selve turneringen ble gjennomført Lørdag 17 Desember og vinner ble min svoger Thomas Lindberg som var deltaker for første gang i år. Han sponset turneringen med mat og drikke fra sin egen Baker Hansen filial på Sjølyst, og dette falt i smak hos alle deltakere. I tillegg ble arrangementet sponset av Colgate og Oral B som begge bidro med små gaver til deltakerne.

Bilde

Hva skal årets bidrag gå til?

Etter besøk og overrekelse av sjekken til sykehuset i dag ble det bestemt at vi skal jobbe med å få arrangert et epilepsi seminar til de ansatte ved intensivavdelingen. I tillegg til dette håper vi å kunne gi andre ting til avdelingen som de syke barna og foreldrene trenger dersom det fortsatt er penger igjen til dette. Mer om hva pengene går til kommer senere. Ved bildet som ligger ved i dag ser dere kanskje at det bare står 21.000,- på sjekken. Dette skyldes at sjekken ble «laget» før alle bidragene hadde kommet inn. Så den faktiske summen vi har til rådighet er 25.000,- 🙂

BildeProfessor og barnelege Rolf Lindemann mottar årets bidrag utenfor inngangen til intensivdelingen sammen med avdelingssykepleier til nyfødt intensiv. Sammen med ham skal det utarbeides en plan på hva pengene skal gå til.

Dette innlegget ble publisert i Ferdinand stiftelsen, Min blogg og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s