Ferdinands minneturnering på Lørdag!

Lørdag 17 Desember går minneturneringen av stabelen for andre gang. Også i år har vi fått leie Myrens sportssenter gratis slik at alle deltakere kan sette inn penger på minnefondet til Ferdinand. I fjor ble det samlet inn godt over 30000,-!! Vi kommer nok ikke dit i år, men jeg både tror og håper vi klarer å samle inn nok til at vi kan sende noen av spesialistsykepleierne på intensivavdelingen på nye kurs om epilepsi og behandling av sykdommen. Flere sponser årets turnering i tillegg til Myrens og dette er Baker Hansen, Oral B, Colgate etc.. Så noen fine premier til turneringens deltakere blir det helt sikkert. Fyldig referat fra turneringen med litt bilder kommer etter turneringen.

Til neste år skal jeg i tillegg forsøke å få butikkjeder som Babyhuset, Babyshop etc til å sponse arrangementet med gaver som kan gis direkte til avdelingen på Ullevål. Har fått erfare at det er lettere for firmaer å gi ting enn rene pengegaver.  Derfor satser vi på at vi kan nå ut til enda flere firmaer til neste år som har lyst til å gi noen gaver.

Er det andre som stod Ferdinand nær eller noen som rett og slett har lyst til å støtte de syke barna på Ullevål er dere hjertelig velkommen til å gjøre dette! Engasjementet vårt er foreløpig fortsatt et privat initiativ og derfor har vi full kontroll på nøyaktig hva vi vil at alle pengene skal gå til.

Ferdinands minnekonto har kontonummer: 8101 26 35 699 Kontaktperson ved Ullevål sykehus er Ann-Mari Haug ( Ann-Mari.Haug@oslo-universitetssykehus.no) dersom noen skulle ha noen spørsmål rundt våre engasjement ovenfor sykehuset. . Merk evt bidrag med navn og adresse på giver/giverinstitusjon

Jeg gleder meg veldig til Lørdag, og jeg kjenner at jeg blir glad inni meg av å gjøre litt andre «Ferdinand ting» enn bare å besøke graven hans.  Jeg vet han blir glad der oppe når han ser at det er så mange som engasjerer seg for de syke barna og at vi i tillegg kan ha et arrangement som inneholder masse fart, spenning og glede til minne om han!!

Hilsen Pappaen til Ferdinand og Sebastian.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ferdinand stiftelsen og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 Responses to Ferdinands minneturnering på Lørdag!

  1. Lina sier:

    Så flinke dere er! Lykke til på turneringen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s