Bilder fra den siste gaven gitt til Ullevål sykehus

Legger ut noen bilder av den flotte sengen som vi fikk laget til sykehuset. Sengen er laget av en møbelsnekker som selv hadde et sykt barn på avdelingen samtidig som oss. De av dere som har vært så sjenerøse og gitt bidrag i det siste har gjort det mulig å få laget sengen. Vi er veldig takknemmelige og hver gang vi ser at det er kommet inn noen kroner på Ferdinand sin minnekonto blir vi rørt.

Sengen skal bli brukt som en syningsseng, og erstatter  de gamle sterile «trillebordene» som ble brukt tidligere. Vi håper at vi med sengen kan skape en litt finere ramme rundt en forferdelig trist og vond opplevelse for de som mister sin lille skatt.

Ellers er det nå «bare» 6 mnd igjen til neste Ferdinands minneturnering og regner med at alle som skal delta, allerede har begynt oppkjøringsperioden 🙂 Kommer det innspill fra Ullevål med forslag til nye ting vi kan samle inn penger til ifm med turneringen legger jeg ut informasjon om det her på bloggen til Lene.

Ha en fin strålende helg,

Hilsen pappaen til Ferdinand

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette innlegget ble publisert i Ferdinand stiftelsen og merket med . Bokmerk permalenken.

2 Responses to Bilder fra den siste gaven gitt til Ullevål sykehus

  1. Plomma sier:

    For en vakker seng, nydelig håndtverk! Midt oppi det aller vondeste må det være godt for foreldre som har mistet sitt aller kjæreste, ihvertfall i etterkant, at barnet deres fikk begynne sin evige søvn i en så fin seng. En vakker gest til alle barn som ikke får vokse opp, fra sommerfuglgutten Ferdinand og foreldrene hans!

  2. Tilbaketråkk: Oppdatering « never another you

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s