Ferdinands minnefond

Vi er i gang med innsamlingen!

 

Det nærmer seg jul og mye har skjedd siden vi først fikk behovet for å hjelpe intensivavdelingen på Ullevål. Selv om enigheten mellom Riksen og Ullevål fortsatt lar vente på seg har vi tatt saken i egne hender og fortsatt med å gjøre avdelingen til et bedre sted å være for de syke barna, foreldre og personell. Lene har vært «designer» og innkjøpssjef på noe som har resultert i et nyoppusset og flott foreldrerom ved avdelingen. Bilder av hvordan det har blitt kommer etter hvert. Fint har det ivhertfall blitt med nymalte vegger og hyggelige bilder på veggene samt ny seng/sofa og hvilestol. Synd vi ikke har noen bilder fra hvordan det så ut før. Forskjellen er mild sagt enorm.. Jeg blir glad når jeg tenker på at de utslitte foreldrene nå har et bedre sted å gå til når man er totalt utmattet og trenger noen minutter for å slappe av! Mikroskop og avansert spectrophotometer er også kjøpt inn, og like over jul kommer ny EEG maskin som bestefar gir i gave til avdelingen.

Men vi gir oss ikke med det, og snart er det stor turnering i squash hvor jeg har invitert venner og kjente. Takket være Myrens sportssenter( http://www.myrenssportsenter.no) har vi fått låne hallen gratis og de bidrar i tillegg med 2500,- i ren gave til Ferdinands minnekonto. Utrolig flott gjort, og dette gjør at hele gjengen som skal delta heller kan donere alle inngangspengene til minnefondet. Allerede har mange satt inn sitt bidrag og det varmer utrolig å se giverviljen til den enkelte. Det skal bli så godt å overekke en julegave til intensivavdelingen hvor jeg vet at mange som står oss nær har vært med å bidra.

Ikke bare private som bidrar..

Siden tingene ikke har kommet helt på plass med hensyn på offentlig opprettelse av en stiftelse grunnet lite samarbeidsvilje fra Riksen sin side, har vi som dere skjønner foreløpig opprettet ett privat fond i form av konto i Fokus bank som er merket Ferdinands minnefond. Hit går alle pengene som samles inn. Overlege Rolf Lindemann ved Ullevål er den som deretter mottar bidraget og investerer i det de virkelig trenger til avdelingen. Det foregår storstilt forskning ved avdelingen og spesielt på alvorlige hjerneskader hos nyfødte samt forskning på hvordan vi kan redde flere av de små barna som blir født så alt for tidlig. Mikroskopet som vi allerede har gitt er svært så viktig i så måte. Men det gjenstår enormt med forskning på alvorlige barnesykdommer og da trenger de vår hjelp! Som nevnt er det massevis av privatpersoner som nå bidrar, men i tillegg er det flere bedrifter som også er inne og støtter. Og vi håper fortsatt på mange flere! Myrens sportssenter, Baker Hansen sjølyst, Solkraft, Tannlege Bernt Søyland AS er noen av de som bidrar og vi er i dialog med flere andre. Hvem som bidrar og hvor mye vi klarer å samle inn vil jeg fortelle om her når det nærmer seg jul. Jeg har satt meg et mål på hvor mye vi skal klare, og det både håper og tror jeg vi greier!

Kontaktpersoner ullevål

Dersom dere har noen spørsmål til avdelingen på Ullevål som vi har samarbeidet med helt siden Ferdinand reiste fra oss finner dere kontaktinformasjon under:

Vernepleierkonsulent Ann-Mari Haug: ann-mari.haug@uus.no

Overlege og professor Rolf Lindemann: rolflind@online.no

Ferdinand minnefond Fokus Bank

Her følger kontodetaljer på minnefondskontoen vi har opprettet hos Fokus Bank. Kontaktperson i banken er Unni Gustavsen (08585) Kontonummer: 8101.26.35.699 Gaver merkes med Ferdinands minnefond og navn og adresse på giver/giverinstitusjon

 

 

Lene og jeg ser frem til fortsettelsen,

Hilsen Pappaen til Ferdinand

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Ferdinand stiftelsen og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s