Ferdinand stiftelsen

Ferdinand stiftelsen begynner å ta form. Det ser ut til at vi får komme inn under Ullevål sin «paraply» slik at vi kan bruke samme regnskapsfører og jurist som dem. Men ting tar tid spesielt de formelle aspektene ved det.

Når det gjelder pengene ( hele 120 000 kr) som mange av dere gav i forbindelse med begravelsen til Ferdinand er de gått til ting som nyfødt intensiv trengte.

 • Jeg ønsket å bruke noen av pengene til nytt sengetøy på avdelingen og litt nytt barnetøy. Det er allerede i bruk og det gleder oss.

 

 • Det er  også kjøpt inn et spesielt mikroskop som jeg tidligere har nevnt i bloggen. Mikroskopet har vært ønsket lenge men det har ikke vært penger til det i budsjettet, men nå er det kjøpt inn og gravert med Ferdinand sitt navn.

 

 • Det siste som er blitt kjøpt inn er et spesielt apparat som skal analysere morsmelken de små barna får. Dette har prematurbarn  glede av, dette fordi de trenger en veldig næringsrik melk. Det er ikke alltid at morsmelken inneholder nok av alle disse næringstoffene og ved hjelp at dette apparatet kan man finne ut om de små bebisene trenger tilskudd.

 

 • Det siste vi håper på er å få pusse opp foreldrerommet inne på intensiv avdelingen. Espen og jeg bodde der i 2 uker, Espen sov i en 2 seter og jeg i en grusom enkelseng. Vi ønsker å gjøre tilværelsen for dem som skal bo der etter oss litt lysere om vi kan si det på den måten. Male veggene, skifte gardiner, få noen fine bilder på veggene, få inn en tv og ikke minst få inn en ordentlig seng!!!!

Vi synes det er godt å kunne gi tilbake litt til de menneskene som var en del at vårt liv og ikke minst Ferdinand sitt korte, intense liv. Vi ble jo veldig glad i dem på den korte tiden og de vil alle ha en spesiell plass i våre hjerter!!

Dette innlegget ble publisert i Ferdinand stiftelsen og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 Responses to Ferdinand stiftelsen

 1. siw follnes sier:

  Så fint gjort av dere..klem

 2. Takk, koselig å kunne gi noe tilbake :).
  God klem til deg

 3. malene sier:

  det er virkelig motiverende å se at to mennesker som har gått gjennom det værste man kan oppleve likevel tenker på hvordan andre kan få det bedre.

  Du er et forbilde. Gjør meg vondt at dere må leve med en slik sorg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s