Venner og familie

Det er ikke alltid like lett for de rundt oss å vite hva de skal si eller gjøre for og hjelpe oss i sorgen. Som regel er det ikke så mye de trenger å gjøre heller, de kan bare være der,være nær.Vi merket at behovet for å gjøre noe for oss var stort blant de rundt oss. Hva kan vi gjøre for at dere skal få det litt lettere? Noen ganger tenkte jeg, for et dumt spørsmål! Ingenting kan hjelpe meg med å få det lettere,jeg har mistet det kjæreste jeg har,jeg vil aldri få han tilbake, så takk men nei takk det er ingenting dere kan gjøre. Men selvfølgelig er det det 🙂

Vi var på sykehuset i flere uker med Ferdinand, i denne tiden hadde vi venninner som kom med hjemmebakte og nysmurte rundstykker til oss. Middag fra svigermor, søstrene og mamma vasket klær, gjorde reint i leiligheten. Pappa ordnet praktiske ting rundt oss. Vi lot dem hjelpe oss med hverdagslige ting, den eneste måten de i den perioden kunne gjøre noe for oss. Og det gjorde godt både for dem og for oss.

Har lyst å legge ut en link som venner og familie kan dra nytte av slik at de kan være til hjelp for deg og dine i en sorgprosess:

www.sinnetshelse.no/artikler/etterlatte.htm

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Sorgarbeidet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s